Vă gândiți la augmentarea sânilor pentru sezonul estival? Iată când trebuie să vă planificați operația

Pe măsură ce se apropie vara, este posibil să începeți să vă gândiți să vă pregătiți pentru plajă. Pentru unele paciente, aceasta poate însemna o augmentare a sânilor.

 

În 2018, augmentarea sânilor a crescut cu 4%, ajungând la 313.735, ceea ce demonstrează că popularitatea acestei proceduri. Mărirea sânilor este o procedură sigură și eficientă care poate mări dimensiunea și forma sânilor. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul implanturilor siliconice sau cu grăsime proprie.

 

Alegerea dintre un implant sau propria dvs. grăsime este una pe care o faceți împreună cu medicul dvs. plastician. În general, dacă doriți să fie o mărimea a cupei , un implant este o alegere mai bună. Dacă doriți să aveți o mărime de cupă sau o mărire mai mică, atunci lipoffilingul mamar poate fi, de asemenea, o opțiune pentru dvs., în funcție de cantitatea de grăsime corporală de care dispuneți. Procedura poate dura aproximativ 1-3 ore, în funcție de procedurile asociate cu acesta. 

 

Cât de curând după mărirea sânilor puteți înota?

 

Pacienții se pot aștepta să se întoarcă la viața cotidiană cu câteva la expunerea la soare în decurs de o săptămână și să renunțe complet la restricțiile de expunere la soara în aproximativ o lună. Totuși, având în vedere sezonul de vară și de plajă, s-ar putea să vă întrebați când veți putea înota.

Dacă intenționați să înotați, asigurați-vă că ați planificat să faceți o intervenție chirurgicală cu cel puțin o lună înainte de vacanță, deoarece majoritatea chirurgilor vor dori să așteptați o perioada îndelungată înainte a înota într-o piscină sau la mare. După operație, asigurați-vă că ați primit acceptul chirurgului dvs. pentru a înota.

Deoarece înotul înseamnă adesea expunere la soare, este important să protejați incizia cu protecție solară care este SPF 30 sau mai mare. Veți dori, de asemenea, să vă masați cicatricea cu un gel de cicatrice pe bază de silicon pentru a vă ajuta să promovați o cicatrice subțire și fină.

În următoarele 3-6  luni, implanturile se vor instala în mod natural în sân, dezvăluind rezultatele finale. În cazul  lipofillingul, poate dura 2-3 luni pentru ca edemul să scadă și pentru a vedea forma finală.


Sunteți gata să vă programați pentru augmentarea mamară?

 

Pentru a vă forma o imagine completă asupra intervenției dorite recomandat este să vă programați la un chirurg plastician pentru a discuta nevoile și așteptările dvs.

La OMINI Clinic poți programa o consultație la Dr. Theodor Motruc, chirurg plastician și fondator OMINI Clinic Iași.

 

Vezi prețurile pentru Augmentarea Mamară cu Implant Siliconic sau Lipofilling

 

Completează formularul de contact pentru a programa o consultație cu Doctor Theodor Motruc sau pentru a adresa o întrebare despre Opțiunile pentru Mărirea Sânilor :