TEOSYAL RHA Fillers

Noua gama de fillere Teosyal® RHA a debutat in 2015 la Congresul Mondial de Medicina Anti-Aging si prezinta produse care sunt destinate sustinerii pielii in fiecare miscare, reusind in acelasi timp sa ofere vitalitate si catifelare fetei.

Aceste fillere sunt potrivite majoritatii zonelor mobile ale fetei. Ulterior administrarii tratamentului, ele "umplu" ridurile, asigura un nivel optim de hidratare si conduc la o imbunatatire pe termen lung a elasticitatii pielii.

 

Structura dinamica

 

 

Acesta este principalul avantaj si noutatea pe care o introduc Laboratoarele Teoxane Geneva si care face aceste produse premiante in randul gamelor de fillere existente pe piata : sub actiunea intinderii (stretch) sau presiunii (strength), Teosyal RHA se adapteaza la noile conditii de mediu si isi mentine performanta.

 

teosyal-rha-1-ominiclinic

TEOSYAL RHA 1

 

Riduri fine in jurul ochilor, "cercuri" inestetice sub ochi, imperfectiuni ale gatului si decolteului.

teosyal-rha-2-ominiclinic

TEOSYAL RHA 2

 

Riduri mai vizibile, moderate sau mai adanci, buze subtiri.
Teosyal RHA 2 poate fi folosit pentru volum facial, pentru umplerea buzelor, pentru diminuarea ridurilor nazogeniene si restructurarea conturului facial.

teosyal-rha-3-ominiclinic

TEOSYAL RHA 3

 

Riduri mai adanci, precum cele nazogeniene sau cele verticale din jurul gurii. Efect de filling de durata, inclusiv pentru liniile mai adanci ale fruntii.

teosyal-rha-4-ominiclinic

TEOSYAL RHA 4

 

Refacere volum facial in zone extinse precum pometi, obraji, contur facial . Combate tendinta de lasare a pielii pe masura trecerii anilor.

 

 

 

Completeaza formularul de contact pentru a programa o sedinta de tratament :