Remodelarea aspectul liniei maxilare si al barbiei

Estetica faciala

OMINI Clinic oferă acum noi fillere din gama Allergan - Juvéderm® VOLUX - un filler facial „structural” inovator conceput special pentru a îmbunătăți zona bărbiei și a maxilarului.

Cercetările realizate de Allergan, dezvoltatorii Juvéderm® VOLUX, indică faptul că 51% dintre oameni doresc să își remodeleze conturul feței inferioare.

Multe persoane nu au conturul pe care și-l doresc în jurul bărbie și liniei maxilarului; chiar mai mult această zonă se deteriorează odată cu vârsta, pe măsură ce țesutul moale și structura osoasă se schimbă, schimbând de fapt forma feței și accentuând formarea unei bărbii mici, sau al unui maxilar slab, permițând ridurilor să devină rapid mai vizibile.

Juvéderm® VOLUX este o nouă inovație a produsului care a fost dezvoltată special pentru a se potrivi cu acele zone dificile ale feței inferioare, cu rezultate de lungă durată de 18-24 luni, moment în care procedura poate fi pur și simplu repetată.

Noile tendințe în remodelarea facială 

La momentul actual aproximativ 7 din 10 din persoane au declarat că acordă importanță aspectulului fețelor lor, potrivit cercetărilor globale ale consumatorilor. 43% din cei 800 de oameni intervievați în studiul Allergan au declarat că sunt preocupați de forma și mărimea inferioară a feței.

 

 

 

Completează formularul de contact pentru a programa o ședință cu Doctor Theodor Motruc :