Reconstructia sanilor in urma mastectomiei

Estetica sanilor

Operatiile de indepartare a sanului care au ca baza motive oncologice isi pun o amprenta puternica asupra fizicului si psihicului feminin si sunt urmate de obicei de o reconstructie chirurgicala a sanului. 

In Romania, aceste interventii de reconstructie pot fi facute in spitalele de stat din fonduri ale Ministerului Sanatatii. 

Pentru plus de confort, atentie si ingrijire aceasta procedura se poate realiza contra cost si in cadrul clinicii noastre, unde impreuna cu doctori chirurgi specialisti care trateaza fiecare caz individual se poate obtine rezultatul dorit in timp mai scurt .

Reconstructia sanului indepartat chirurgical partial sau total se face prin metoda de implantare siliconara sau prin utilizarea lambourilor musculo-cutanate, cutaneo-grasoase, pana la obtinerea dimensiunii necesare pentru a echilibra volumul si pozitionarea celuilalt san.

Dintre acestea, cea mai simpla si fiabila metoda este cea prin care se utilizeaza implantele de silicon si simetrizarea sanului contralateral. O data cu refacerea sanului, se poate modifica concomitent si sanul neafectat atunci cand se doreste o interventie de marire sau de repozitionare a acestora pentru a obtine un aspect ideal.

Citeste mai multe despre Marirea sanilor cu implant siliconic pentru a afla despre interventia chirurgicala si recomandarile pre si post operatorii.

Display profile Dr. Theodor Motruc

ONLINE CHECK-UP

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti si ataseaza cateva poze relevante. Poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet si vei avea o idee mult mai clara asupra solutiilor chirurgicale potrivite pentru tine.