Radiesse Filler - Lift&Contur

RADIESSE-trei-avantaje

Radiesse este un filler nepermanent care este extrem de biocompatibil si pe deplin biodegradabil. Acesta stimuleaza neogeneza de colagen, contribuind la formarea unei densitati ridicate de colagen si elastina. Matricea de gel permite un efect imediat, cu imbunatatirea vizibila a calitatii pielii. 

Elasticitatea ridicata a implantului injectabil Radiesse confera avantajul rezistentei la fortele aplicate, de exemplu de la musculatura faciala si gravitate, pentru rezultate foarte stabile. Vascozitatea ridicata va sustine fillerul sa ramana la locul injectarii si garanteaza calitatea de modelare excelenta. 

Tratamentul cu Radiesse creste considerabil continutul de elastina al pielii. Fata de HA (acid hialuronic), administrarea Radiesse rezulta intr-o proportie semnificativ mai ridicata a elastinei intacte la 9 luni de la injectare.

 

Optiuni efective de tratament

optiuni-tratament-radiesse

radiesse-caracteristici

Tratarea zonelor cheie ale fetei cu Radiesse poate duce la efecte excelente de lifting. Re-volumizarea zonelor cheie (cel mai frecvent obraji, linia maxilarului si barbia) poate rezulta intr-un efect de sinergie care reface armonia zonei superioare, mediane si inferioare a fetei. In special reumplerea planurilor mai profunde ale zonei mediane a fetei exercita un efect de lifting vital asupra zonei inferioare a fetei si ajuta la corectarea pliurilor nazolabiale mai profunde. 

In plus, Radiesse poate fi utilizat pentru a corecta deficitele excesive de volum care pot aparea din cauza unei lipoatrofii faciale sau pierderii de volum pe maini legata de varsta. 

radiesse-inainte-dupa

 

Completeaza formularul de contact pentru a programa o sedinta de tratament :