Peeling laser

Estetica faciala

Remodelarea cutanata cu laser (peeling cu laser, resurfacing) este una dintre cele mai moderne si mai utilizate metode de modelare a tenului deoarece este metoda de tratament anti-aging care ofera o abordare mai in profunzime a diferitelor probleme cosmetice si medicale. 

 

Actiunea in adancime asupra ridurilor si usurinta corectarii acestora fac terapia cu laser extrem de raspandita, in special in cazul pacientilor peste 35-40 de ani, dar si in cazul tinerilor care au nevoie de terapie in sens reparatoriu al unor semne sau cu o evolutie rapida de imbatranire a pielii.

 

Peelingul laser este una din procedurile cu cele mai bune efecte mai ales in cazul cicatricilor post-acnee si al porilor dilatati.

 

Peelingul laser actioneaza in principal prin eliminarea straturilor superioare de celule la nivelul tenului in mod controlat, prin reglaj precis asupra adancimii la care se realizeaza, un avantaj major fata de procedurile clasice de peeling.

 

Tratamentul se realizeaza in cabinet, cu anestezic local la nevoie, si poate fi nevoie de mai multe sedinte functie de individualitatea cazului. Roseata rezultata trece in cateva zile cu respectarea indicatiilor primite din partea medicului.