ONDA COOLWAVES - Tratament de remodelare corporala

Estetica faciala

Primul sistem din lume de remodelare corporală ce utilizează tehnologia microundelor CoolwavesTM

 

Noua revoluție în remodelarea corporală

 

• Slăbire localizată

 

• Celulită

 

• Skin tightening 

 

ONDA CoolWaves a primit trofeul Anti- Aging & Beauty la nivel internațional atât în 2018 cât și în 2019, iar rezultatele vorbesc de la sine. Aduce rezultate vizibile mai ales în ceea ce privește fermitatea pielii, țintind în mod eficient țesutul conjunctiv dintre celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime. 

 

Departamentul de cercetare și dezvoltare de la DEKA a creat o piesă de mână inteligentă ce ghidează câmpul electromagnetic către celulele adipoase pentru a le distruge, în timp ce sistemul integrat de răcire calmează pielea, asigurând siguranța și confortul pacientului. 

 

Cum sunt eliminate celulele adipoase tratate?

 

Odată consumată de macrofage, celula „adipoasă” este eliminată fiziologic de sistemul limfatic.

 

Cum este influențată pielea de topirea depozitelor de grăsime?

 

Pentru caracteristicile particulare ale CoolwavesTM, precum și pentru piesa de mână inteligentă specifică a sistemului Onda (în curs de brevet), nu există nicio deteriorare asupra epidermei și dermei. În urma studiilor efectuate, nu există diferențe notabile între eșantionul de control și eșantionul de livrare CoolwavesTM. Aceasta înseamnă că structurile epidermice sunt fie păstrate și fie nu sunt afectate în mod substanțial de tratament.

 

Piesele inteligente special concepute :

 

• Slăbirea localizată : Microundele Coolwaves TM să penetreze profund, perturbând membranele celulelor grase subcutanate. Lizatul este drenat prin stimularea proceselor metabolice fiziologice.

 

• Celulita: Microundele Coolwaves TM vizează în mod eficient segmentul conjunctiv ce este prezent în stadiile mai avansate ale celulitei (tip "coajă de portocală").

 

• Skin tightening: Microundele speciale ale sistemului ONDA induc contracția imediată a fibrelor de colagen din derm și stimulează producerea de colagen nou. Acest lucru face ca țesutul tratat sa pară mai ferm și tonifiat.

 

Completează formularul de contact pentru a programa o consultație sau pentru a adresa o întrebare despre ONDA CoolWaves: