Nano Fat Facial – rejuvenare cu grasime proprie

Estetica faciala

 

CE ESTE NANO FAT?

 

Grasimea proprie este aspirata din diferite zone ale corpului, incluzand abdomenul, coapsele, flancurile si fesele, ea este apoi purificata și reintrodusa in fata pentru a imbunatati liniile fine, ridurile sau pielea putin imbatranita. Nano Fat descrie particule foarte mici de grasime care sunt utilizate in mod specific pentru contururi faciale foarte bine definite si pentru a obtine rezultate naturale ce sfideaza varsta.

 

Nano Fat foloseste atributele naturale ale celulelor adipoase pentru a combate fenomenul de imbatranire. O data cu trecerea anilor, pielea se subtiaza, favorizand aparitia ridurilor, cearcanelor si cresterea laxitatii pielii. Nano Fat-ul se injecteaza in acele zone care sufera sub actiunea imbatranirii si ofera un efect de rejuvenare natural, fara riscuri de respingere a colagenului injectat de catre organism. 

 

CONSULTATIA INITIALA

In timpul primei consultatii vei discuta impreuna cu doctorul despre nemultumirile, dorintele si asteptarile tale si totodata despre istoricul medical si posibilele riscuri. Vei primi recomandarile medicale de specialitate cele mai potrivite pentru cazul tau individual. 
Aceasta este si cea mai buna ocazie sa ii adresezi doctorului orice intrebari legate de operatie. 

 

EXTRAGEREA GRASIMII

Grasimea poate fi luata din orice parte a corpului care are suficiente depozite de grasimi. In majoritatea cazurilor se alege abdomenul sau coapsele interioare sau exterioare. Sub anestezie locala, se realizeaza o mica incizie prin care se aspira cantitatea necesara. Extractia se face astfel incat urmele inciziei sa fie minime, insesizabile. 

PRELUCRAREA GRASIMII

Cantitatea extrasa este supusa unui proces de prelucrare inainte de a fi injectata. Acesta consta in centrificarea si purificarea ei pentru a obtine un maxim de valoare si pentru a fi usor de introdus ulterior. 

INJECTAREA GRASIMII PRELUCRATE

Grasimea este injectata in cantitati mici dispuse uniform si proportional cu volumul necesar prin punctele alese la nivelul zonei tratate, sub forma unor fascicule.  
Astfel, celulele transplantate asigura maximul de contact cu tesuturile adiacente, cum ar fi pielea, muschii, cartilajul. Acestea din urma vor asigura oxigenarea si nutrientii necesari pentru cresterea optima. 

RECUPERAREA POSTOPERATORIE

Intreaga procedura dureaza in jur de 60-90 minute si se realizeaza sub anestezie locala, astfel incat poti pleca acasa in aceeasi zi. 

 

Din moment ce se foloseste grasime proprie, nu exista riscul de alergii sau reactii de respingere, insa vor aparea in mod normal cateva umflaturi imediat dupa operatie, care se retrag pana la o saptamana. 

 

Iti poti relua activitatea dupa o saptamana, cu respectarea indicatiilor pe care le vei primi de la medic la externare.

Citeste si 

ONLINE CHECK-UP

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti si ataseaza cateva poze relevante. Poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet si vei avea o idee mult mai clara asupra solutiilor chirurgicale potrivite pentru tine.
Formular de contact