MOMMY MAKE-OVER – remodelare corporala completa post nastere

Estetica corporala

Vrei sa recapeti formele pe care le aveai inainte de a deveni mama?

 

Corpul unei mame se schimba inevitabil pe parcursul sarcinii in moduri neprevazute si de cele mai multe ori, neplacute. Gandeste-te cat de mult a meritat sa treci prin aceste schimbari pentru copiii tai, dar nu uita ca si tu meriti sa fii multumita in propria ta piele.

 

Ce este Mommy Make-Over?

 

Mommy Make-Over este alegerea ta de chirurgie estetica in zonele pe care doresti sa le remodelezi : sanii, abdomenul, soldurile, coapsele, zona intima etc.  Practic, poti crea un pachet personalizat de proceduri medicale realizate intr-una sau mai multe interventii chirurgicale (functie de durata si anestezie) care sa combine minim doua, sau mai multe din urmatoarele:

 

 

 

Cele mai frecvente optiuni in Pachetul Mommy Make-Over sunt :

 

  • Ridicarea sanilor lasati (cu sau fara implant mamar) + Mini abdominoplastia + Liposuctia locala zone mici  - pentru femeile care au slabit mai mult, au ramas cu sanii lasati, cu pierdere de volum, cu un abdomen cu depozite de grasime la nivel inferior si piele laxa si depozite de grasime pe coapse, solduri, brate sau fund.

 

  • Ridicarea sanilor lasati si grei cu reducerea volumului + Abdominoplastia - in doua operatii diferite, pentru femeile care au ramas cu o greutate mare pe care nu o pot reduce , au ramas cu sanii lasati, grei,  cu exces  de volum, cu un abdomen cu depozite de grasime atat la nivel superior cat si  inferior si piele laxa si depozite de grasime general distribuite.

 

Cand este indicata remodelarea corporala post-nastere?

 

Pentru rezultate de durata, este indicat ca procedurile sa se realizeze atunci cand nu mai planuiesti o alta sarcina in viitorul apropiat. In caz contrar, rezultatele obtinute acum se pot diminua in cazul sanilor o data cu transformarile corporale implicate de o noua sarcina.

 

Corpul se adapteaza dupa o nastere inclusiv pana la 12-18 luni, deci este indicat ca procedurile sa nu fie grabite pana cand nu ajungi la o greutate constanta si nu se “aseaza” toate formele. Este important ca pana la interventiile chirurgicale sa pastrezi un regim alimentar sanatos si sa incerci prin exercitii fizice sa iti ajuti corpul sa se refaca in mod natural mai intai.

 

Perioada de alaptare trebuie incheiata inaintea unei operatii estetice si trebuie tinut cont ca un volum oscilant al sanilor va fi inselator in estimarea unui aspect final.

 

Display profile Dr. Theodor Motruc
Display profile Dr. Theodor Motruc

ONLINE CHECK-UP

 

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti si ataseaza cateva poze relevante. Poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet si vei avea o idee mult mai clara asupra solutiilor chirurgicale potrivite pentru tine.