MINI TUMMY TUCK

Estetica corporala

Ce este mini - abdominoplastia?

 

Mini Tummy Tuck este o variatie a procedurii clasice de abdominoplastie. Varianta mini implica o incizie mai scurta la nivelul sau imediat deasupra zonei pubiene, incizie similara celei de cezariana, dar mult mai fina ca aspect dupa cicatrizare. Rolul Mini Tummy Tuck este sa stranga musculatura si sa indeparteze excesul de piele din zona abdominala inferioara.

 

OMINI BONUS

 

La OminiClinic Mini Tummy Tuck include si liposuctionarea grasimilor si utilizarea tehnicii BodyTite pentru un plus de fermitate si strangere a pielii. Talia arata mult mai subtire si rezultate finale sunt mult mai bune decat in procedura mini standard. 

 

Este mini-abdominoplastia alegerea potrivita pentru tine?

 

Mini-abdominoplastia este indicata celor cu o stare fizica buna in general care sunt nemultumiti de excesul de burtica (piele si/sau grasime) localizat intre buric si zona pubiana, cu un abdomen superior care se prezinta cu aspect normal.  Persoanelor care au probleme cu grasimile si pielea in surplus pe o arie mai larga li se recomanda abdominoplastia totala.

 

Diferenta intre mini-abdominoplastie si abdominoplastia totala

 

 

Recuperarea postoperatorie

 

Operatia de mini-abdominoplastie dureaza in jur de 1 ora jumatate - 2 ore si se realizeaza sub anestezie generala (doar in cazurile cu complexitate foarte redusa se poate folosi si anestezie locala cu externare in aceeasi zi).  Dupa operatie, te vei recupera in rezervele dedicate ale clinicii si vei ramane pentru monitorizare peste noapte, putand pleca acasa a doua zi.

 

Este necesara purtarea unui corset abdominal compresiv si a ciorapilor compresivi antitrombotici pentru o perioada de repaus. Este recomandat masajul de drenaj limfatic dupa 2 saptamani si gimnastica medicala usoara pentru tonifierea musculaturii din zona abdomenului.

 

Firele se indeparteaza la 14 zile. Cicatriciile au o perioada de crestere pana la 6-8 saptamani in care devin violacee. Ulterior, spre un an de zile, ele se vor estompa si vor deveni albe, usor de ascuns sub linia chilotilor. Iti vei putea relua partial activitatile de zi cu zi dupa 2 saptamani si complet dupa 6 saptamani.

 

Display profile Dr. Theodor Motruc


ONLINE CHECK-UP

 

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti si ataseaza cateva poze relevante. Poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet si vei avea o idee mult mai clara asupra solutiilor chirurgicale potrivite pentru tine.