Marirea sanilor cu grasime proprie

Estetica sanilor

Consultatia initiala

 

In timpul primei consultatii vei discuta impreuna cu doctorul despre nemultumirile, dorintele si asteptarile tale. Vei discuta impreuna cu specialistul chirurg asupra formei, volumului si pozitionarii dorite a sanilor, istoricul medical, desfasurarea operatiei, posibilele riscuri si conditiile de recuperare post operatorii.

 

Aceasta este si cea mai buna ocazie sa ii adresezi doctorului orice intrebari legate de operatie si sa vezi inclusiv poze inainte/dupa ale altor pacienti care au urmat aceeasi procedura. 

 

Cum se desfasoara operatia?

 

Intervenția chirurgicală se realizează sub anestezie generală si durează în jur de o oră si jumătate – două ore. Initial este prelevata o cantitate suficienta de grasime din zonele care dispun de exces, urmand ca aceasta sa fie prelucrata si tratata pentru a fi folosita la nivelul sanilor asemeni procedurii de Lipofilling facial pentru estomarea cearcanelor. 

 

Ulterior, introducerea grasimii prelucrate se realizeaza in mod radial cu ajutorul unor canule fine permitand chirurgului o dozare echilibrata care sa aduca sanii la dimensiunile dorite. 

 

Este necesara o perioada de spitalizare de 24 de ore sub monitorizare medicala in rezervele dedicate ale clinicii. Poti pleca acasa a doua zi, cu respectarea indicatiilor medicale.

 

Perioada de recuperare

 

Se recomandă evitarea eforturilor mari, menținerea bustierei timp de 3-4 săptămani, masajul local începând de la a 3-a saptămână, conform indicațiilor. Îngrijirile igienice normale pot fi reluate la circa 7 zile postoperator, iar activitatea socio-profesionala la circa 3-7 zile postoperator. Se recomanda o distanta de 1 an intre aceasta interventie si o sarcina, implicit alaptare.


Controalele postoperatorii obligatorii sunt la 7 zile, 1 luna, apoi din 3 in 3 luni pana la 1 an.

 


ONLINE CHECK-UP

 

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti si ataseaza cateva poze relevante. Poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet si vei avea o idee mult mai clara asupra solutiilor chirurgicale potrivite pentru tine.