Marirea buzelor

Estetica faciala

 

 

Marirea buzelor este o interventie frecventa ce se realizeaza prin intermediul unei tehnici minim invazive usor de realizat. Scopul este atat obtinerea unui volum mai mare, accentuarea si reliefarea conturului buzelor, precum si redarea unei texturi superioare a acestora.

 

Acidul hialuronic este o substanta naturala regasita in organism si are efecte deosebite pentru volum, contur sau inaltimea buzelor si nu este respins de catre organism.

 

Exista mai multe tehnici de injectare, foarte discrete, astfel ca buzele nu vor avea deloc un aspect artificial, fortat. In plus, procedura se poate repeta oricand se doreste reimprospatarea aspectului.


Procedura se realizeaza in cabinet si nu necesita internare.
Rezultatul este vizibil dupa 48-72 de ore si dureaza cateva luni. Ulterior, procedura se poate repeta, iar o data cu repetarea se obtine o persistenta mai mare in timp a efectului. 

 

Pentru marirea buzelor se poate recurge si la procedura chirurgicala de lipofilling cu grasime proprie, utilizata astazi cu succes nu doar in zona buzelor, avand si aceasta procedura  riscuri minime. Interventia de lipofilling necesita intre 60-90 de minute, in timp ce injectarea cu acid hialuronic nu dureaza mai mult  de cateva minute.