Marirea buzelor

Estetica faciala

Marirea buzelor este o interventie frecventa ce se realizeaza prin intermediul unei tehnici minim invazive usor de realizat. Scopul este atat obtinerea unui volum mai mare, accentuarea si reliefarea conturului buzelor, precum si redarea unei texturi superioare a acestora.

 

Acidul hialuronic este o substanta naturala regasita in organism si are efecte deosebite pentru volum, contur sau inaltimea buzelor si nu este respins de catre organism.

 

Exista mai multe tehnici de injectare, foarte discrete, astfel ca buzele nu vor avea deloc un aspect artificial, fortat. In plus, procedura se poate repeta oricand se doreste reimprospatarea aspectului.


Procedura se realizeaza in cabinet, nu necesita internare si se efectueaza sub anestezie locala.
Rezultatul este vizibil si definit dupa 48-72 de ore si dureaza cateva luni. Ulterior, procedura se poate repeta, iar o data cu repetarea se obtine o persistenta mai mare in timp a efectului.

 

Pentru marirea buzelor se poate recurge si la procedura chirurgicala de lipofilling cu grasime proprie , mai putin utilizata astazi datorita dezvoltarii produselor pe baza de acid hialuronic si a usurintei in aplicare, cu riscuri minime. In plus, pentru lipofilling efectele dureaza mai scurt timp datorita gradului de reabsorbtie.