MACS Lift- liftingul facial cu cicatrici minime

Estetica faciala

 

Cum produce MACS Lift un rezultat natural cu cicatrici aproape invizibile ?

Aceasta metoda realizeaza un lifting de lunga durata. Acesta este, de asemenea, secretul cicatricelor aproape invizibile: toata tensiunea este subcutanata: nu exista nici o tractiune pe pielea insasi. Gatul, barbia inferioara și obrajii sunt corectati subcutanat și se elimina numai o cantitate foarte mica de piele. Tensiunea pe piele si pe tesuturile subcutanate se aplica intr-o directie verticala și nu orizontala. Acest lucru impiedica aspectul fetei ca si cum ar fi fost "tensionat" si procedeul corectiv de intinerire produce un aspect complet natural si de lunga durata.

 

Care sunt factorii care imbatranesc tenul ?

 

O data cu inaintarea in varsta, cantitatea de grasime se diminueaza, iar slabirea formațiunilor musculare faciale va conduce la pierderea sprijinului pentru tegument cu formarea si accentuarea ridurilor si a pliurilor.

Acestei cauze naturale i se adauga factori din viata de zi cu zi, precum gravitatia, vantul, razele soarelui, substante in contact cu pielea sau alte posibile afecțiuni ale pielii.

Rezultatul tuturor acestor influente se traduce in final prin pometi cazuti, diminuarea volumelor faciale, aspectul neplacut al zonei mandibulare, pielea de slaba calitate, pleoape si sprancene cazute.

Consultatia initiala de MACS Lift 

 

In timpul primei consultatii vei discuta impreuna cu doctorul despre nemultumirile, dorintele si asteptarile tale si totodata despre istoricul medical si posibilele riscuri. Vei primi recomandarile medicale de specialitate cele mai potrivite pentru cazul tau individual. 
 
 

Cum este operatia efectuata?

 

Operatia este de obicei efectuata ca o procedura de spitalizare sub anestezie generala. Este posibila efectuarea unor proceduri de sedare si anestezic local. 

Se face o incizie în fata urechii, care se extinde în linia parului si in spatele urechii. Stratul puternic de tesut conjunctiv sub piele este strans pentru a reduce redundanta acestui strat. Pielea excesiva redundanta este apoi excizata. Intr-un lifting facial MACS se poate folosi o incizie mai scurta si o subminare mai limitata.

 

Este posibila efectuarea a mai multor proceduri in acelasi timp?

 

Un lifting facial MACS este efectuat in mod obisnuit cu alte proceduri de intinerire a fetei, inclusiv o blefaroplastie superioara si inferioara a pleoapelor, injectare cu grasime proprie sau orice alte proceduri de estetica ce se post realiza sub anestezia locala. Utilizarea materialelor de filling este o procedura adjuvanta pentru a complimenta rezultatele estetice ale unui facelift. Cand este necesar, interventia poate fi precedata de o liposuctie la nivelul mandibular si fetei anterioare a gatului, aceasta fiind foarte eficienta cand este necesara corectia barbiei duble

Prin procedura de lifting se obtine o fata mai luminoasa, intinerita si tonica, fara riduri si piele lasata, care va ofera un plus de frumusete si de incredere, pe durata indelungata.

 

Recuperarea postoperatorie

 

In primele zile dupa operatie poate persista un edem destul de important al fetei, senzatie de discomfort local, amorteli sau chiar usoare dureri. Echimozele dispar dupa 7-9 zile, iar edemul si amortelile pot persista cateva saptamani. Firele se scot după 14 zile.

Este de evitat fumatul si orice factor care ar putea genera vasoconstrictie (frig, vant), expunerea la soare pentru o perioada de cel putin 6 luni – un an.

 
 
Display profile Dr. Theodor Motruc

ONLINE CHECK-UP

 

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti si poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet.