Gama de fillere TEOSYAL

 

teosyal-rha-1-2-3-4

TEOSYAL RHA 1,2,3,4

 

TEOSYAL®RHA este un acid hialuronic asemanator cu cel natural, substanta pe care o avem in mod natural in organism si care are rol de captare a apei in epiderma.

Este cel mai scump filler pentru restaurarea volumelor faciale, cu cel mai inalt grad de puritate, care se integreaza perfect la locul injectarii fara sa fie perceput nici vizual, nici tactil.

Asadar rezultatul este foarte natural, fara ca cineva sa-si dea seama de interventie, fiind perfect pentru zonele mobile ale fetei cum sunt obrajii, pliurile nazolabiale si ale ochilor, fruntea, zona periorala.

 

teosyal-redensity-I

TEOSYAL REDENSITY I

 

Redensity Skin este un tratament minim invaziv, care contine o cantitate foarte mare dintr-un tip special de acid hialuronic, care atrage molecule de apa si astfel se produce o hidratare foarte intensa a pielii.

Dupa tratament pielea este mult mai bine hidratata, mai luminoasa, mai ferma si cu un aspect general mult imbunatatit/ intinerit. Redensity Skin actioneaza eficient asupra ridurilor superficiale si profunde chiar de la prima folosire, fiind un produs unic aflat la granita dintre fillere si mezoterapie.

Contine un acid hialuronic special alaturi de un complex dermorestructurant compus din vitamine, minerale si antioxidanti, care recreaza calitatile unui ten tanar si anume redensifica pielea si ii reda capacitatea de stralucire.

 

teosyal-redensity-II

TEOSYAL REDENSITY II

 

 

Cearcanele se pot estompa cu ajutorul acidului hialuronic conceput pentru zona ochilor, singurul existent pe piata special creat cu aceasta indicatie.

Tratamentul Redensity Eyes presupune injectarea printr-o tehnica aparte a unui complexul dermorestructurant compus din aminoacizi, vitamine, minerale, antioxidanti sprijina redensificarea pielii delicate si subtiate din zona ochilor.

 

teosyal-kiss

TEOSYAL KISS

 

Buzele sunt o zonă dificilă de tratat datorită mobilităţii lor şi a unei vascularizări puternice, astfel încât necesită un produs special conceput. TEOSYAL ® Kiss este o formula exclusive şi inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor. TEOSYAL ® Kiss este foarte reticulat, obţinandu-se astfel un produs mai rezistent la degradare şi care garantează o durată de viaţă optimă. Un nou retuş este recomandat după 6-9 luni, şi va necesita injectarea unei cantităţi mai mici de produs.

 

teosyal-gama

Fillerele din gama Teosyal pot fi recomandate de doctor functie de particularitatile fiecarei persoane si gradul de severitate al ridurilor sau al problemelor care necesita tratate. 

 

Teosyal ULTIMATE – VOLUM INTENS

Teosyal GLOBAL ACTION

Teosyal FIRST LINES

Teosyal TOUCH UP

Teosyal DEEP LINES

Teosyal ULTRA DEEP

Completeaza formularul de contact pentru a programa o sedinta de tratament :