Fractora metoda non-invaziva de ingrijire a pielii in sezonul rece

Ce este Fractora?

 

Fractora este un dispozitiv de refacere a fracțiunilor cutanate și un dispozitiv de coagulare a țesuturilor sub-dermice. Lucrările clinice demonstrează rezultate precum: rejuvenarea, îmbunătățirea tenului și reducerea iregularităților pielii. Rezultatul poate fi vizibil după cel puțin 2 săptămâni de la prima ședință , însă numărul ședințelor și rezultatele diferă de la pacient la pacient. Fractora poate fi utilizată de asemenea pe acnee chistică și pe cicatrici post-acneice. 

 

Fractora furnizează energie RF bipolară orientată la diferite adâncimi ale pielii. Fractora îndeplinește și depășește rezultatele laserelor de CO2 fracționate fără timpul de oprire asociat, roșeață prelungită și dezavantajele pigmentării. Fractora realizează adâncimi de tratament la scară completă, cu energie fracțională personalizabilă, pentru a îmbunătăți problemele de tonus superficial ale pielii, până la îngrijorări texturale profunde. Clinicienii pot selecta între adâncimi, densități și niveluri de energie variabile pentru rezultate care nu au fost realizate anterior fără intervenție chirurgicală.

 

Ce zone pot fi tratate cu Fractora?

 

Cele mai frecvent tratate zone includ: pleoapa inferioară, pleoapa superioară, liniile zâmbetului, fruntea, obrajii, gura și gâtul. Zonele feței și ale corpului care prezintă riduri, decolorare sau cicatrici acneice sunt potrivite pentru tratament.

Care sunt beneficiile Fractorei?

 

Energia fracționată RF găsită în Fractora este o metodă dovedită științific pentru reducerea ridurilor. Este minim invaziv, folosind o matrice de micro-aces pentru a reface pielea, oferind rezultate excepționale cu aproape nicio perioadă de recuperare a pacientului.

Indicații post-procedurale

 

Pacienții trebuie să hidrateze zona de tratament și să evite expunerea directă la soare. De asemenea, este recomandat ca pacienții să folosească o protecție solară bună, cu spectru larg, în fiecare zi. 

 

Completează formularul de contact pentru a programa o consultație sau pentru a adresa o întrebare despre Fractora: