FILORGA Fillers

Filerele dermale contin diferite tipuri de concentratii ale acidului hialuronic, care permit o redefinire naturala a fizionomiei in toate zonele, asigurand rezultate imediate si de lunga durata.Injectarile de umplere pot fi folosite pentru restabilirea volumulului natural de acid hialuronic, corectarea liniiilor sau redarea volumului facial.

Filerele de umplere compenseaza pierderea acidului hialuronic, care este prezent în mod natural în pielea noastra. Aceasta molecula de umplere a liniilor este capabil sa absoarba de 1000 de ori volumul sau in apa, de aici si efectul de umplere si netezirea pielii.

Filorga ofera o gama larga de produse, si astfel poate adapta tratamente de injectare pentru diferite nevoi de ingrijire a pielii. 

Acidul hialuronic FILORGA este facut prin biotehnologie. Este supus mai multor etape de purificare care-i garanteaza o puritate maxima. Cu cat acidul este mai pur cu atat efectele adverse scad.

Produsele FILORGA sunt geluri subtiri si transparente capabile sa intre in mod natural in profunzimea dermului. Injectate usor, direct sub rid, il corecteaza instantaneu si refac volumul intregii fete.

Pentru ca nevoile dumneavoastra evolueaza, produsele FILORGA au rezultate durabile, dar nu si permanente, atat cat sa permita fiecaruia sa-si poata corecta aspectul.

 

 

 

Completeaza formularul de contact pentru a programa o sedinta de tratament :