Fără riduri cu ajutorul acidului hialuronic

 

Cum să vă întineriți pielea din jurul ochilor

 

Pielea din jurul ochilor este subțire - de fapt, este cea mai subțire piele de pe față. Trecerea timpului, poluarea și stresul pot distruge rezistența tenul, făcând pielea din jurul ochilor să pară îmbătrânită.Odată ce pielea din jurul ochilor începe să arate îmbătrânita, poate afecta negativ aspectul întregului tenului. Stadiul deteriorării pielii va determina ce tratament este cel mai potrivit. Cei mai mulți pacienți preferă să apeleze la ajutorul acidului hialuronic prin injectarea acestuia în zonele problematice.

Acidul hialuronic este recunoscut mondial ca și ingredient în cremele anti-îmbatrânire al multor produse de îngrijire a pielii, rutine și tratamente injectabile, dar rareori este explicat exact ce este și cum afectează corpul și pielea noastră. La OminiClinic vă puteți bucura de beneficiile acidului hialuronic asupra pielii dumneavoastră prin tratamentele injectabile.

 

Ce este acidul hialuronic? Este o substanță naturală?

 

Acidul hialuronic este o substanță naturală - este produsă în mod natural de organismele noastre. Este prezent în special în piele, ochi și articulații. Acidul hialuronic ajută la menținerea colagenului, crește hidratarea și asigură elasticitatea.

 

Ce face exact acidul hialuronic pentru pielea mea?

 

În primul rând, deoarece este o substanță naturală, este mai probabil că pielea dumneavoastră va reacționa bine la ea în comparație cu o substanță sintetică. De asemenea, așa cum am menționat mai devreme, AH are multe efecte substanțiale asupra bunăstării pielii. Crește hidratarea, la aspectul general al pielii - aceasta duce la o piele mai flexibilă, mai elastică și mai tânără. AH, de asemenea, ajută la reducerea ridurilor, motiv pentru care este ingredientul pentru produse anti-îmbătrânire și tratamente.

 

Ce presupune un plan de tratament cu adic hialuronic la OminiClinic?

Împreună cu Dr. Theodor Motruc , veți putea stabili un plan de tratament potrivit pentru dumneavoastră, procedura fiind relativ nedureroasă având rezultate de până la 9 luni, în funcție de textura pielii pacientului.

Completează formularul de mai jos dacă vrei să îi transmiți o întrebare despre acidul hialuronic domnului Doctor Motruc sau dacă dorești să îți faci o programare.