FaceTite&NeckTite– liposculptura RF

FaceTite&NeckTite– liposculptura RF

 

Ce este NeckTite®?

NeckTite este un tratament minim invaziv care topeste si suctioneaza micile depozite de grasime pe arii mici sau medii la nivelul gatului. Caldura emanata RF in mod controlat si in profunzime declanseaza in timp (pana la 3 luni) contractarea pielii pentru a produce reconturarea zonei. 

Ce este FaceTite®?

FaceTite® este o solutie minim invaziva care se adreseaza pielii cu laxitate marita pe arii mici la nivelul fetei si necesita conturare si strangere fara nevoie de suctionare a grasimilor. 

Consultatia initiala

In timpul primei consultatii vei discuta impreuna cu doctorul despre nemultumirile, dorintele si asteptarile tale si totodata despre istoricul medical si posibilele riscuri. Vei primi recomandarile medicale de specialitate cele mai potrivite pentru cazul tau individual. 
Aceasta este si cea mai buna ocazie sa ii adresezi doctorului orice intrebari legate de operatie si sa vezi inclusiv poze inainte/dupa ale altor pacienti care au urmat aceeasi procedura. 

 

Cum difera aceste tratamente de liposculptura clasica sau liftingul facial?

 

Diferentele majore atat in executia tratamentului cat si in rezultatele obtinute sunt:

  • se pot realiza sub anestezie locala cu perioada mai scurta de recuperare;
  • edemele si urmele postoperatorii sunt minime comparativ;
  • contur mult mai bine definit fata de liposculptura clasica datorita contractarii pielii sub actiune termica;
  • incizii minime care nu necesita suturi;
  • costuri foarte mici in comparatie (vezi preturile)

Care este tehnologia pe care se bazeaza tratamentul?

Aceste proceduri folosesc lipoliza asistata radiofrecventa (RF) care ataca celulele adipoase la nivel subcutanat si stimuleaza formarea de neo colagen, astfel incat pielea este stransa si nu mai are aspectul lasat, cu contur neregulat in zona tratata.

Recuperarea postoperatorie

In primele zile dupa operatie pot persista cateva edeme, senzatie de discomfort local, amorteli sau chiar usoare dureri. Acestea dispar treptat pana la 7-10 zile. 
Desi recuperarea este mult mai rapida datorita anesteziei locale si abordului minim invaziv, este de evitat fumatul si orice factor care ar putea genera vasoconstrictie (frig, vant), expunerea la soare pentru o perioada de cel putin 3- 6 luni.

 

Galerie Foto BEFORE&AFTER


 

Display profile Dr. Theodor Motruc

ONLINE CHECK-UP

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg Theodor Motruc chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti si ataseaza cateva poze relevante. Poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet si vei avea o idee mult mai clara asupra solutiilor chirurgicale potrivite pentru tine.