Estomparea cearcanelor

Estetica faciala

Restaurarea luminozitatii ochilor este acum posibila !

Cum putem scapa de cearcane?

Tratementul Redensity II este recomandat tuturor persoanelor, de orice varsta care doresc sa estompeze cearcanele sau pungile inestetice de sub ochi. Acesta este un tratament non-invaziv, cu rezultate vizibile. La OMINI Clinic, procedurile riguroase și prețurile avantajoase ne reprezintă, de aceea în cadrul aceleași programări, la fiecare procedură de injectare aveți inclusă consultația cu specialistul nostru.

Incepand cu varsta de 30 de ani, peste 50% din femei sunt preocupate de cearcane. 

  • “Arat trista”
  • “Arat obosita”
  • “Arat ca si cum nu as fi dormit”

Redensity II de la Teosyal este un gel unic creat pentru tratarea zonei ochilor. Aceasta gama speciala de fillere de acid hialuronic ajuta la corectarea santului lacrimal si a ridurilor periorbitale si poate actiona asemeni unui lifting nechirurgical al pleoapei inferioare, substituind in unele cazuri solutia chirurgicala de lipofilling cu grasime proprie

Tehnica de injectare permite o raspandire optima si pozitionare controlata, cu risc minim de edeme. Formula Teosyal Redensity II ofera un echilibru subtil intre nivelul concentratiei de 15 mg/g si un proces patentat de cross-link-are (cu BDDE), cu avantajul ca gelul o data introdus nu are riscul de a se umfla.