Epilare Definitiva Laser Motus AX

Estetica faciala

 

 

Avantaje epilarea definitiva Iasi cu Motus AX

 

  1. Disponibil in orice sezon, inclusiv pe timpul verii
  2. Sigur si eficient
  3. Potrivit pentru toate tipurile de par (chiar si in cazul persoanelor blonde si cu fire subtiri de par)
  4. Rapid si cu rezultate de durata
  5. O solutie pentru intregul corp
  6. Fara durere datorita sistemului de racire al aplicatorului Moveo


Epilarea laser definitiva cu Motus AX la OMINI Clinic

 

La OMINI Clinic pentru rezultate de exceptie, poti beneficia de inlaturarea definitiva a parului nedorit la nivelul diferitelor zone ale corpului, prin distrugerea radacinilor firelor de par. Atat barbatii cat si femeile pot recurge la metoda de epilare laser definitiva Motus AX in orice sezon, inclusiv pe timp de vara.

 

Sistemul revolutionar Motus AX Laser Alexandrite

 

Motus AX este noul sistem dezvoltat de DEKA pentru a completa tehnologia Moveo. Un sistem revoluționar, cu toate avantajele laserului Alexandrite :


• Singura lungime de unda eficienta pentru tratarea parului fin si usor. De fapt, niciun alt tip de laser nu este capabil sa combine o absorbtie eficienta a melaninei (la 755 nm), o putere de varf ridicata (mai mult de 6.000 W) si posibilitatea selectarii unei lungimi de puls scurte (pana la 2 ms).

• Aplicatorul Moveo permite indepartarea parului nedorit printr-o metoda noua, mai usoara, mai rapida, mai sigura si mai eficienta (tratament nedureros, adecvat si pentru tipurile de piele mai inchise la culoare)

 

Zone de actiune :

Pentru a obtine rezultatele dorite in epilare laser, sunt necesare de regula intre 4-6 sedinte la un interval de  6 saptamani:

 

  • pentru fata
  • pentru brate, axila si zona bikini
  • pentru picioare si spate

 

 

Pret Epilare Laser Definitiva Iasi Motus AX

 

În funcție de suprafață, prețul unei ședințe poate varia. Vezi prețurile aici : Pret Epilare Laser Definitiva Iasi Motus AX

 

Completează formularul de contact pentru a face o programare sau pentru a adresa o întrebare despre Epilare Laser Definitiva Motus AX: