Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic

Despre noi


OminiClinic a fost primul centru de chirurgie estetica din Iasi cu bloc operator privat deschis in 2006. Echipa OminiClinic cuprinde peste 10 cadre medicale specializate cu pregatirea si experienta necesara pentru a asigura siguranta, confortul si reusita interventiilor chirurgicale si ingrijirea necesara pre si postoperator. In functie de complexitatea operatiilor si de cererile pacientilor se pot forma si echipe mixte de doctori specialisti.

Dr. Theodor Motruc  - medic specialist in chirurgie estetica si plastica - este fondatorul OminiClinic si are o experienta profesionala ce cuprinde toate tipurile de operatii estetice, diverse operatii estetice reparatorii, chirurgie si tratamente non-invazive cosmetice, precum si alte tehnici chirurgicale moderne.
In cadrul clinicii se pot realiza interventii chirurgicale si non invazive in scopul infrumusetarii si remodelarii sau in scop reconstructiv.

In cadrul primei consultatii pentru o operatie estetica, doctorii nostri specialisti iau in calcul nemultumirile sau dorintele pacientilor pentru a stabili impreuna cel mai bun curs de actiune in vederea obtinerii rezultatului dorit.

Orice interventie chirurgicala este precedata de o serie de analize si investigatii pentru a lua in considerare toate aspectele medicale care pot influenta decursul interventiei si pentru a asigura siguranta pacientilor.

Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic Centru de chirurgie estetica,plastica si reconstructiva OminiClinic

ONLINE CHECK-UP

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti si poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet.