Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic

Despre noi


Ce este OminiClinic ?

 

OminiClinic este primul centru de chirurgie estetică din Iași cu bloc operator privat deschis în 2006. Este locul unde vă sunt prețuite trăsăturile și puteți vorbi deschis despre nevoile voastre. Echipa noastră cuprinde peste 10 cadre medicale specializate cu pregătirea și experiența necesară pentru a asigura siguranța, confortul și reușita intervențiilor chirurgicale. În funcție de complexitatea operațiilor și de cererile voastre putem forma și echipe mixte de doctori specialiști.

 

Cine este Dr. Theodor Motruc ?

 

Dr. Theodor Motruc  - medic specialist în chirurgie estetică și plastică - este fondatorul OminiClinic și are o experiență profesională ce cuprinde toate tipurile de operații estetice, diverse operații estetice reparatorii, chirurgie și tratamente non-invazive cosmetice, precum și alte tehnici chirurgicale moderne.

În cadrul clinicii se pot realiza intervenții chirurgicale și non invazive în scopul infrumusețării și remodelării sau in scop reconstructiv.

 

În cadrul primei consultații pentru o operație estetică, doctorii noștri specialiști iau în calcul dorințele sau nemulțumirile voastre pentru a stabili împreună cel mai bun curs de acțiune în vederea obținerii rezultatului dorit.

 

Orice interventie chirurgicală este precedată de o serie de analize și investigatii pentru a lua în considerare toate aspectele medicale care pot influența decursul intervenției și pentru a asigura siguranța pacienților.

Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic Centru de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă OminiClinic

 

 

Autorizații de funcționare

 

  • Certificat ISO 9001:2015 sistem de management al calitatii prin standardul ISO 9001:2015

  • Autorizatie de securitate la incendiu 700040-5/24.05.2007

  • Autorizatie de mediu 217/10.09.2012

  • Autorizatia Sanitara de Functionare 13037/ 10.06.2019 

  • Aviz functionare bloc operator Ministerul Sanatatii nr. 11/A/45023,46840/EN/10105/02.10.2007

 

ONLINE CHECK-UP

Acum poți folosi formularul de mai jos pentru a lua legătura direct cu doctorul chirurg chiar și de la distanță. Trimite-i un mesaj în care să-i transmiți ce iți doresti și vei primi un răspuns despre posibile recomandări chiar înainte de prima consultație în cabinet.