Despre Dr. Theodor Motruc

Despre Dr. Theodor Motruc

Doctor Theodor Motruc este fondatorul centrului de chirurgie estetica si plastica din cadrul OminiClinic. Initiativa lui de a deschide centrul in 2006 a fost motivata de lipsa acestor servicii in Iasi si de dorinta de a stabili un bloc operator privat la standarde europene.

Siguranta actului medical, dotarile de inalta performanta si calitatea actului medical au fost intotdeauna prioritare in desfasurarea activitatii.

Specialist in chirurgie estetica si plastica, doctorul Motruc colaboreaza cu profesionisti in domeniu (anestezisti, chirurgi, specialisti O.R.L. si radiologie, asistente cu inalta pregatire) pentru a oferi pacientilor cele mai bune rezultate atunci cand opteaza pentru operatii estetice.

Membru al :

 

“Chirurgia estetica nu este doar o forma medicala de corectare sau imbunatatire a aspectului corporal.

Implicatiile ei merg dincolo de rezultatele fizice vizibile ale unei operatii si au probabil cel mai puternic impact asupra modului in care se percepe fiecare persoana, asupra multumirii si respectului de sine si asupra modului de relationare in societate.

De aceea, consultatia initiala nu decurge niciodata doar ca o examinare medicala, ai nevoie sa intelegi nemultumirile si asteptarile pacientului pentu a ii putea oferi cele mai potrivite optiuni.”

Doctor Theodor Motruc  

   

 

ONLINE CHECK-UP

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti (eventual cu poze atasate) si poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet.