DermalInfusion - Tratament pentru acnee, riduri fine, melasma

Soluție pentru diferite afecțiuni ale pielii

 

 

 

 

DermalInfusionTM  este un tratament de hidro microdermabraziune  pentru orice suprafață a corpului, bazat pe o tehnologie americană patentată, care acționează prin exfolierea celulelor deteriorate și infuzarea sărurilor profesionale destinate tratării unei arii largi ale pielii. 

 

Ce este DermalInfusionTM și cum funcționează ?

 

La fel ca microdermabraziunea, tratamentele cu DermalInfusionTM sunt tratamente de exfoliere non invazivă care infuzează în profunzime și îndepărtează stratul cel mai exterior de celule moarte ale pielii din zona tratată. Acesta diferă de tratamentele tradiționale de microdermabraziune prin faptul că folosesc o tehnologie americană patentată pentru a efectua tratamentul cu un sistem care exfoliază ușor, în timp ce infuzează soluții topice în același timp. Pot fi utilizate diferite soluții topice sau un cocktail de săruri pentru fiecare pacient, astfel încât tratamentul poate fi personalizat pentru a trata hiperpigmentarea, acneea, melasma sau tenul deshidratat.

 

DermalInfusionTM acționează eficient în următoarele cazuri:

 

  • Acnee sau semne post acnee
  • Hiperpigmentarea 
  • Linii si riduri fine 
  • Ten gras, cu pori măriți
  • Texturi neuniforme
  • Ten deshidratat, piele aspră

 

 

 

 

 

 

Cât costă un tratament facial cu DermalInfusionTM ?

 

Prețul unei ședințe de tratament este de 450 lei.

 

Completează formularul de contact pentru a programa o consultație sau pentru a adresa o întrebare despre DermalInfusionTM: