CryoSculpt - Criolipoliza

Criolipoliza este un proces non-invaziv prin care celule de grasime sunt efectiv inghetate si distruse, ajutand la remodelarea zonelor inestetice cu grasime in exces.

Criolipoliza foloseste racirea controlata pentru selectarea si cristalizarea celulelor de grasime. Acestea sunt distruse treptat si sunt eliminate natural de organism. In saptamanile si lunile care urmeaza, celulele de grasime care raman sunt condensate, remodeland vizibil zona targetata.

Zone de tratament

Criolipoliza este indicata persoanelor cu o stare generala de sanatate buna care au depozite localizate de grasime, dar nu este potrivita celor care sufera de obezitate. Datorita efectului de aspiratie care insoteste inghetarea si cristalizarea celulelor de grasime, procesele de metabolism naturale sustin rezultatul de remodelare corporala in mod automat prin eliminarea lor.


In plus, tratamentul are efect de intindere a pielii si permite inclusiv o imbunatatire a zonelor afectate de celulita si vergeturi.

Sedinte de tratament

Sedinta de tratament dureaza intre 20 si 40 de minute. Numarul de sedinte necesare difera functie de zona sau zonele alese si de raspunsul la tratament. Daca in unele cazuri este suficienta o sedinta pentru efecte vizibile imediat, in altele se recomanda 2-3 sedinte pe saptamana timp de 4-6 saptamani.

Durata procedurii Perioada de recuperare Perioada sensibila Rezultate 
20-45 minute Imediata 8-10 zile Vizibile intre 4-6 saptamani