Consultatia de chirurgie estetica cu simulare 3D

Consultatia de chirurgie estetica la OMINI Clinic iti permite sa vezi INAINTE rezultatele posibile ale unei interventii estetice !

 

Aceasta este posibila datorita implementarii sistemului de scanare 3D prin Crisalix Aesthetics, softul elvetian revolutionar in domeniul chirurgiei plastice.

 

In cursul consultatiei ii vei explica chirurgului plastician care sunt nemultumirile tale actuale, care sunt dorintele si asteptarile pe care le ai. Doctorul va realiza o imagine virtuala 3D cu ajutorul scanarii, in baza careia iti va putea face simulari ale rezultatelor care pot fi obtinute. Este un instrument foarte util prin  care poti vedea si intelege optiunile de chirurgie estetica propuse pentru propriul tau corp. 

 

Aceeasi interventie estetica realizata de acelasi chirurg in aceeasi maniera va arata diferit ca rezultat pentru fiecare pacient in parte, deoarece fiecare persoana este unica, are trasaturi individuale, proportii si o configuratie singulare. Astfel, simularea 3D pe propriul tau corp va da contur rezultatelor potentiale pe care tu doar ti le-ai imaginat. 

 

Estetica faciala

 

Simularea 3D poate fi utilizata si in cazul procedurilor minim-invazive sau non-invazive faciale. Astfel, poti vedea cum va arata chipul tau in urma injectarilor cu toxina botulinica sau acid hialuronic pentru volumetrie faciala (contur facial, marire pometi, marire buze), estomparea cearcanelor, corectia ridurilor. 

 

Operatiile estetice la nivelul fetei pentru care poate fi facuta scanarea si simularea 3D sunt :

 

 

 

Estetica sanilor

 

Consultatia initiala iti va oferi o imagine clara, in raport cu proportiile tale, ale dimensiunilor si pozitionarii optime ale sanilor. Nu esti hotarata daca ai nevoie de un implant de 350cc sau 400cc? Vrei sa corectezi o asimetrie a sanilor? Ai sanii lasati si vrei sa vezi ce ar insemna o mastopexie?

 

In cursul consultatiei cu simulare 3D poti vizualiza rezultatele potentiale pentru urmatoarele operatii estetice:

 

 

 

Remodelare corporala

 

Deoarece scannerul inregistreaza imaginile 3D, vei putea vedea rezultatul potential si din fata, si din profil, si vei putea aprecia daca optiunile chirurgicale propuse iti pot oferi imaginea dorita. Simularea se poate face pentru urmatoarele operatii estetice:

 

 

 

 

 

 

Completeaza formularul de contact pentru a programa o consultatie cu simulare 3D :

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------