Cand sa iei in considerare reducerea sanilor?

Optiunea de reducere a sanilor este realizata pentru a imbunatati calitatea vietii unei femei, abilitatea ei de a fi mai activa fizic si pentru a imbunatati aspectul estetic al sanilor ei. Acest tip de interventie chirurgicala include intotdeauna remodelarea si permite ridicarea sanilor, pe langa reducerea marimii si greutatii sanilor mari. Eliminarea straturilor de grasime din lateralul sanilor si la subrat si ajustarea pielii lasate sunt alte avantaje ale acestei operatii.

Dintre cele mai frecvente motive sunt incluse simptomele fizice legate de marime, densitate, greutate si gradul de lasare al sanilor. Printre acestea :

  • dureri de spate, gat si umeri
  • disconfort general al sanilor
  • urme adanci la nivelul umerilor din cauza bretelelor groase de sustinere ale sutienelor
  • iritatii sub sani
  • postura incorecta
  • inabilitatea de a desfasura activitati zilnice normale

Alte motive practice pentru care femeile aleg operatia de reducere a sanilor includ dificultati reale in desfasurarea vietii sociale si in activitati precum jogging, sarituri si multe alte exercitii fizice. O alta mare problema este dificultatea de a gasi haine potrivite, multe avand o marime mult mai mica in partea inferioara decat in cea superioara. Atentia nedorita si permanenta constientizare a imaginii proprii sunt alti factori care joaca un rol important.

Nu in ultimul rand, femeile interesate de reducerea sanilor sunt de toate varstele. Fie chiar tinere liceene si studente, angajate full-time, mame casnice sau pensionare. Greutatea nu este relevanta in identificarea femeilor care aleg reductia sanilor, aceasta poate fi necesara si la cele supraponderale, dar si la cele cu greutate normala sau foarte slabe.