Body SpiderVein Removal - tratament vene dilatate

Estetica corporala

Vascularizatia poate avea de suferit si poate capata un aspect impaienjenit (“spiderveins”) datorita unei multitudini de factori hormonali sau genetici. O astfel de manifestare poate aparea in orice zona a corpului, dar in special la nivelul picioarelor apare cel mai des.

Procedura de tratare SpiderVein Removal RF se bazeaza pe actiunea termica generata prin radiofrecventa la nivelul vaselor de sange dilatate. Hemoglobina este coagulata si celulele endoteliale ale capilarelor sunt inchise. Diametrul acului folosit pentru aplicare este de doar 0.01 mm astfel incat nu afecteaza epiderma.  

Acest tratament este eficient totodata nu doar in indepartarea zonelor cu vascularizatie inestetica, dar si in indepartarea petelor aparute o data cu varsta si a petelor ramase datorita actiunii solare.

Dupa tratament, iti poti relua imediat activitatile curente. Este important sa folosesti o crema cu protectie solara, pentru ca pielea este mai vulnerabila actiunii razelor solare. In functie de dimensiunea zonei care trebuie tratate, o sedinta de tratament poate dura de la cateva minute la 30-40 de minute.