Back to School Mommy Lipofilling

 

 

Toamna a venit si este timpul pentru mamici, dupa lasarea celor mici la scoala, sa se gandeasca si la ele. Nu de multe ori pacientele noastre se intreaba cum isi pot rejuvena aspectul intr-un timp relativ scurt, cu riscuri minime si la un pret accesibil. Lipofillingul cu grasime proprie te poate scapa de riduri, cearcane si iti poate imbunatati tenul prin cresterea elasticitatea pielii.

Ce este lipofillingul?

Lipofillingul este acum o tehnica bine cunoscuta, care utilizeaza grasimea proprie a pacientilor ca umplutura permanenta pentru a adauga volum tesuturilor moi. Grasimea este recoltată cu canule subțiri, prin mici incizii, utilizând tehnica convențională de liposuctie. Dupa spalarea și filtrarea grasimii liposuctionate, ea este injectata in zonele deficitare. In plus fata de volumul adaugat, transferul de nano-fat reduce cicatricile, imbunatatind calitatea si elasticitatea pielii. 

Lipofilling se mai utilizeaza in augmentarea tesuturilor moi, conturul corpului, intinerirea fetei, reconstructia faciala  si augmentarea mamara (atat reconstructiva, cat si estetica). 

Ce poate face lipofillingul pentru tine?

Lipofillingul poate ajuta la marirea și restabilirea volumului. Grasimea se estompeaza progresiv pe masura ce imbatranim. Celulele extrase prin liposuctie sunt capabile sa "repare" tesutul deteriorat si se presupune ca stimuleaza celulele pielii pentru a produce substanțe care imbunatatesc elasticitatea pielii si depunerea proteinelor structurale esentiale.

 

Cine este un candidat bun pentru lipofilling?

Orice persoana care are un deficit de volum in orice parte a corpului. Persoana ar trebui sa aiba suficienta grasime disponibila pentru a umple deficitul. Zonele in care lipofillingul este utilizat cel mai mult: 

  • Buze
  • Obraz
  • In jurul ochilor
  • Zona nasolabial
  • Sani

 

Lipofillingul este o solutie de durata pentru lupta impotriva cearcanelor, ridurilor si poate ajuta accentuarea anumitor trasaturi faciale. Nu trebuie sa iti faceti griji pentru timp, deoarece intreaga procedura dureaza in jur de 60-90 minute si se realizeaza sub anestezie locala, astfel incat poti pleca acasa in aceeasi zi. Iti poti relua activitatea dupa o saptamana, cu respectarea indicatiilor pe care le vei primi de la medic la externare.

 

Completează formularul de contact pentru a programa o consultație cu Doctor Theodor Motruc sau pentru a adresa o întrebare despre Lipoffiling: