3 lucruri de stiut inainte de operatia estetica Mommy Makeover

Operatia estetica Mommy Makeover are scopul de a remodela sanii si abdomenul mamicilor care nu sunt multumite de modificarile ramase dupa nastere.

Ce trebuie sa stii cand te decizi sa recurgi la chirurgie estetica? In primul rand, aceasta hotarare trebuie luata dupa ce ai ajuns la o greutate normala, fara oscilatii in numarul de kilograme, dupa ce ai intrerupt alaptatul si, eventual, cand stii ca nu mai planifici o viitoare sarcina. Altfel, schimbarile obtinute acum isi vor pierde din definitie la o noua nastere. Iata de ce trebuie sa mai tii cont.

 

Starea ta generala de sanatate iti permite intre 3-5 ore de anestezie generala

 

In cursul consultatiei initiale ii vei spune doctorului chirurg despre istoricul tau medical, despre afectiuni active sau tratamente medicamentoase in curs de administrare. Fumatul trebuie oprit cu cel putin doua saptamani inainte de operatie, la fel si anticonceptionalele in luna anterioara.

 

Planifica-ti o absenta de 1-2 saptamani de la munca

 

Dupa operatie, externarea se face in ziua urmatoare, cu recomandarea repaosului in perioada care urmeaza. Pentru ca recuperarea sa fie mai rapida, este important sa respecti intocmai indicatiile medicului, nu doar legate de pauza de la serviciu. E necesar sa iei o pauza si din activitatea de mamica si gospodina, ai putea ruga o prietena, sotul, mama, sau alta persoana disponibila sa iti implineasca din activitati. Nu vei avea voie sa ridici nimic greu, sa stai aplecata, va fi dificil sa dormi pe spate si vei fi limitata in miscari in primele 2 saptamani.

 

Seteaza-ti asteptari realiste

 

Operatiile estetice nu transforma femeile in super-modele. Rolul Mommy Makeover este crearea unui echilibru de proportii, eliminarea pielii si grasimilor in exces, corectarea dimensiunilor si pozitiei sanilor. Interventia chirurgicala lasa cicatrici, umflaturi si vanatai care se estompeaza in timp. Avantajul este ca linia cicatricii abdominale este suficient de jos incat sa fie ascunsa de linia lenjeriei intime, iar in cazul implantului mamar, cicatricea este ascunsa sub sani. Insa, pentru reductia mamara, cicatricea este in T in jurul areolei, cu un aspect mai pronuntat.

 

Completeaza formularul de contact pentru a programa o consultatie cu medicul specialist sau pentru intrebari :